Haluatko olla meihin yhteydessä? Olemme valmiita auttamaan ja palvelemaan sinua!

 

Tavarapyörä Asiantuntija (Kultaiset Pojat Oy) on Van Raam Pyörien virallinen jakelija Suomessa. Kaikki Van Raam pyörät tehdään käsityönä huomioiden asiakkaan erityistarpeet. Saadaksesi lisää tietoa tai tarjouksen pyörästä, voit täyttää alla olevan lomakkeen. Vastaamme aina nopeasti ja tehokkaasti.

 

Van Raam kotisivuilta (www.vanraam.com) voit saada tuntumaa hinnoista (ilm. ALV ja ilm. toimituskuluja) ja tuotteista. Sivuilta voit myös löytää kokoonpano-ohjelman, sen avulla voit rakentaa tarpeitteisi mukaisen pyörän lisävarusteineen.

 

Palvelemme sinua ilolla!

Kontaktilomake...

Navigointi Yhteystiedot Osoite showroomille

 

 

 

Koti

Tietoa van Raam

Kolmipyörät

Pyörätuolipyörät

Tandemit

lisävarusteet

Sähköavustus ja akut

Ota Yhteyttä

Kultaiset Pojat Oy (Pyörä Asiantuntija)
Y-tunnus: FI 2481303-0
Mia Storm-Hendriks
Puh: 050-3442162
Sähköposti: asiakaspalvelu@pyora-asiantuntija.fi
Lasku osoite: Puolikuu 1 B 26, 02210 Espoo, Suomi
Showroom osoite: Sinimäentie 14, 02630 Espoo, Suomi (avoinna sopimuksen mukaan)
 
Realisation website: Hademax - Barendrecht

Kolmipyörät

 

Ihmiset, jotka eivät pysty ajamaan tavallisella pyörällä, etsivät turvallisempia vaihtoehtoja. Van Raamin kolmipyörä on suunniteltu ihmisille, jotka haluavat lisätukea ja -vakautta pyöräilyyn. Tarvittaessa käytämme lukuisia lisävarusteita, teemme muutoksia ja räätälöimme valmistaaksemme jokaisesta kolmipyörästä ainutlaatuisen. Kaikki kolmipyörät on saatavana myös sähköavusteisina.

 

Van Raamilla on useita kolmipyörätyyppejä:

  1. Perinteinen kolmipyörä, kaksi pyörää takana ja yksi edessä, korkea istuma-asento
  2. Matalarunkoinen kolmipyörä
  3. Mukava kolmipyörä, jossa istuin, matala runko ja matalampi istuma-asento
  4. Kompakti sähköavusteinen skootteripyörä, jota voi myös käyttää ilman polkimia

 

Kolmipyörien vakiovarusteet

 

Van Raamin pyörissä on tavallisesti seuraavat vakiovarusteet:

Muovinen ketjunsuojus * ympäristöystävällinen jauhemaalipinta * pysäköintijarru * pikalukittava satula * ohjausrajoitin* viiden vuoden takuu rungolle * valot * lukko * tasauspyörästö * säädettävä ohjainkannatin.

 

* Poikkeus: Huskyssa ei ole valoja, lukkoa eikä tasauspyörästöä.  Huskyssa ja Minissä ei ole säädettävää ohjainkannatinta

 

 

Kolmipyörien ominaisuudet

 

Van raamin kolmipyörissä on seuraavat ominaisuudet:

kulkee kevyesti * vakaa * helppo ohjata * moderni design * trendivärit * paljon lisävarusteita

Kaikkiin kolmipyöriin voi tilata useita lisävarusteita kuten sähköavustuksen, jalkatuen, erikoiskammet, -jarrut ja -ohjauksen. Lisätietoa sivulta ’varusteet ja sähköavusteisuus’.

 

 

1 Perinteinen kolmipyörä

 

Perinteinen kolmipyörä on polkupyörä, jossa on kaksi pyörää takana ja yksi edessä ja jossa istuin sijaitsee keskiön yläpuolella. Poljet alaspäin ja istut suhteellisen korkealla pyörän päällä. Koska kolmipyörän runko ei kallistu mutkissa, se vaatii hiukan totuttelemista. Yhden etupyörän ansiosta tällaista pyörää on helpompi ohjata ja koska melkein kaikki Van Raamin pyörät on varustettu tasauspyörästöllä. Van Raamilla on eri kokovaihtoehtoja näissä kolmipyörissä.

 

 

 

koti

1a. Husky kolmipyörä

 

 

Husky kolmipyörä on suunniteltu erityisesti pienille lapsille, joilla on vaikeuksia tasapainon kanssa. Tässä hauskassa, kevyesti kulkevassa kolmipyörässä on erityinen tasauspyörästö, joka mahdollistaa alaspäin polkemisen. Kammessa on yleensä integroidut kammenlyhentäjät. Huskyyn ei ole mahdollista saada sähkömoottoria.

 

Sopivuus:

 

Yli 2-vuotiaille lapsille

 

Tekniset tiedot

Jalan sisämitta 37 – 47 cm
Rungon korkeus 23 cm
Astumakorkeus 12 cm
Pyörän paino +/- 10 kg
Pyörän pituus 98 cm
Pyörän leveys 59 cm

 

Sivulta www.vanraam.com näet kaikki vaihtoehdot.

 

1b. Mini kolmipyörä

 

Mini kolmipyörä on lapsille suunniteltu moderni kolmipyörä. Se on kevyesti kulkeva pyörä, josta on monta kaunista värivaihtoehtoa. Miniin on luonnollisesti saatavana useita lisävarusteita kuten ohjaustanko, selän ja jalkojen kiinnitys sekä moottori sähköavustusta varten.

 

Sopivuus:

Yli 4-vuotiaille lapsille

 

Tekniset tiedot

Jalan sisämitta 47 – 49 cm
Rungon korkeus 31 cm
Astumakorkeus 20 cm
Pyörän paino +/- 20 kg
Pyörän pituus 136 cm
Pyörän leveys 60 cm

 

Sivulta www.vanraam.com näet kaikki vaihtoehdot.

 

1c. Midi kolmipyörä

 

Midi on nuoremmille ja lyhyemmille ihmisille suunniteltu trendikäs kolmipyörä. Se on kevyesti kulkeva kolmipyöräinen, jossa on huolellinen viimeistely ja kaunis design. Midiin on luonnollisesti saatavilla useita lisävarusteita kuten kiinteä kampi, jalan poljinkiinnitys ja moottori sähköavustusta varten.

 

Sopivuus:

Midi kolmipyörä sopii yli 8-vuotiaille lapsille ja lyhyemmille aikuisille.

 

Tekniset tiedot

Jalan sisämitta 65 – 80 cm
Rungon korkeus 41 cm
Astumakorkeus 28 cm
Pyörän paino +/- 27 kg
Pyörän pituus 168 cm
Pyörän leveys 74 cm

 

Sivulta www.vanraam.com näet kaikki vaihtoehdot.

 

 

1d. Maxi kolmipyörä     

 

Trendikkään Maxin suunnittelussa vakaus on pääasia, ja siksi sillä ajaminen tuntuu turvalliselta. Tälle kevyesti kulkevalle pyörälle on helppo nousta. Maxiin on luonnollisesti saatavana useita lisävarusteita kuten kävelykeppiteline, ostoskori, jalan poljinkiinnitys ja moottori sähköavustusta varten.

 

Sopivuus:

Aikuisille

 

Tekniset tiedot

Jalan sisämitta 79 – 95 cm
Rungon korkeus 52 cm
Astumakorkeus 28 cm
Pyörän paino +/- 29 kg
Pyörän pituus 180 cm
Pyörän leveys 72 cm

 

Sivulta www.vanraam.com näet kaikki vaihtoehdot.

 

 

2. Maxi Comfort matalarunkoinen kolmipyörä

 

Van Raamilla on muunneltu versio perinteisestä kolmipyörästä. Siinä on matala ja leveä astumatila sekä mukavampi istuma-asento. Et istu poljinten yläpuolella vaan hiukan niiden takana. Näin istuma-asentosi on matalampi, voit aina nousta pyörälle molemmat jalat maassa ja polville on runsaasti tilaa. Tässä versiossa sinun ei tarvitse nostaa jalkojasi noustaksesi pyörän päälle ja voit vetää istuimen allesi ennen istuutumista. Matalan painopisteen ansiosta tämä pyörä tuntuu mukavammalta kuin perinteiset kolmipyörät. Matalamman istuma-asennon ansiosta selkäsi, hartiasi, niskasi ja ranteesi rasittuvat vähemmän. Maxi Comfort pyörään on saatavana pienempi, standardi ja erikoiskorkea runko.  Useimpien ihmisten mielestä tätä pyörää on helpompi ajaa kuin perinteistä kolmipyörää. Saatavana on useita lisävarusteita kuten vaihdevipu, selkänoja, jalkatuki ja moottori sähköavustusta varten.

 

Sopivuus:

Maxi Comfort sopii aikuisille, joilla on tasapaino-ongelmia, vaikeuksia nousta pyörän selkään ja pois ja jotka tarvitsevat ergonomisen ajoasennon.

 

Tekniset tiedot

Jalan sisämitta 64 – 99 cm
Rungon korkeus 42 cm tai 52 cm tai 61 cm
Astumakorkeus 23 cm
Pyörän paino +/- 29 kg
Pyörän pituus 194 cm
Pyörän leveys 75 cm

 

Sivulta www.vanraam.com näet kaikki vaihtoehdot.

 

3. Mukava kolmipyörä, jossa on istuin, matala runko ja matalampi istuma-asento

 

Tämä kolmipyörä, jossa on matala runko, selkätuki istuimessa ja eteenpäin nojaava ajoasento, on suunniteltu ihmisille, jotka haluavat pyöräillä mukavasti ja tukevasti. Istut matalammalla, mikä antaa matalamman painopisteen ja täten lisää itsevarmuutta ja turvallisuuden tunnetta.

 

Käytännössä kuka vain voi ajaa tätä pyörää totuttelematta siihen ensin. Mukava istuin tukee selkääsi, ja sinulla on riittävästi istumatilaa. Tämä täysin erilainen ajoasento ei juurikaan rasita selkää, niskaa, hartioita tai ranteita. Koska istut käytännössä takapyörien välissä, sinun on helpompi ennakoida pyörän leveys. Tästä pyörästä on myös alhaalta ohjattava urheilumalli.

 

3a. Easy Rider Junior, mukava kolmipyörä istuimella

 

Easy Rider Junior on suunniteltu erityisesti lapsille, joilla on vaikeuksia tasapainon kanssa. Tässä tukevassa ja kevyesti kulkevassa kolmipyörässä on matala astumakorkeus ja selkänojallinen istuin, joka antaa enemmän tukea kuin tavallinen satula. Optimaalisen mukavuuden takaamiseksi pyörässä on jousitus. Mukava, eteenpäin nojaava ajo-asento tekee pyörästä urheilullisen. Easy Rider Junioriin on saatavana useita lisävarusteita kuten suuntavilkku, jalkatuki ja moottori sähköavustusta varten.

 

Sopivuus:

Yli 4-vuotiaille lapsille tai vanhemmille lyhyemmille ihmisille.

 

Tekniset tiedot

Jalan sisämitta 53 – 80 cm
Rungon korkeus 35 cm
Pyörän paino +/- 23 kg
Pyörän pituus 175 cm
Pyörän leveys 73 cm

 

Sivulta www.vanraam.com näet kaikki vaihtoehdot

 

 

3b. Easy Sport, urheilullinen ja mukava kolmipyörä istuimella

 

Easy Sport on ihanteellinen kolmipyörä urheiluhenkisille ihmisille, jotka haluavat ajaa mukavasti. Tätä nojapyörää voi käyttää niin urheiluun kuin vapaa-aikaan. Ergonominen istuin, jonka korkeutta ja kulmaa voi säätää, takaa optimaalisen tuen. Jousitettu runko tarjoaa lisämukavuutta.

 

Matalan ohjaustangon ansiosta ajoasento ei juurikaan rasita selkää, niskaa, hartioita ja ranteita. Tässä nojapyörässä on säädettävä pituus ja useita lisävarusteita, joiden ansiosta se soveltuu kaikkien tarpeisiin.

 

Sopivuus:

Aikuisille, joilla on tasapainovaikeuksia mutta ovat urheiluhenkisiä ja haluavat ajaa mukavalla modernilla pyörällä.

 

Tekniset tiedot

Jalan sisämitta 81 – 110 cm
Istuinkulma 35 – 45 astetta
Pyörän paino +/- 24 kg
Pyörän pituus 190 - 220  cm
Pyörän leveys 80 cm

3c. Easy Rider, mukava kolmipyörä istuimella

 

Aikuisille tarkoitettu Easy Rider eroaa selvästi muista kolmipyöristä. Siinä on ainutlaatuinen runko, matala astumakorkeus ja tukeva, matalampi istuma-asento. Matala painopiste, selkänojallinen istuin ja etuohjaus tekevät ajamisesta turvallisen tuntuista. Istuimen korkeutta ja kulmaa voi säätää. Eteenpäin suuntautuva polkemisliike ja rungon jousitus takaavat täydellisen mukavan ajokokemuksen.

 

Erityinen ajoasento ei juurikaan rasita selkää, niskaa, hartioita ja ranteita. Käytännössä kuka tahansa voi ajaa tätä pyörää. Easy Rideriin on saatavana useita lisävarusteita kuten yksi käsijarru, kävelytuen pidike, jalan poljinkiinnitys ja moottori sähköavustusta varten.

 

Sopivuus:

Aikuisille, jotka haluavat ajaa turvallisesti ja pelottomasti kauniisti suunnitellulla kolmipyörällä.

 

Tekniset tiedot

Jalan sisämitta 76 – 100 cm
Rungon korkeus 38 cm
Pyörän paino +/- 35 kg
Pyörän pituus 210 cm
Pyörän leveys 72 cm

 

 

4. Easy Go, kompakti sähköavusteinen skootteripyörä

Tämä kompakti sähköavusteinen skootteripyörä on suunniteltu ihmisille, joilla on tasapainovaikeuksia tai jotka kärsivät energiatason vaihteluista. Tässä kolmipyörässä on kolme vaihtoehtoa: voit ajaa pyörää vain polkemalla, voit polkea sähköavustuksella tai voit käyttää 100 % sähköavustusta. Kun käännät jalkalaudan alas, et enää polje vaan käytät pyörää skootterina. Siinä on eri nopeuksia. Voit helposti valita, minkälaista avustusta haluat ajon aikana.

 

Tämä pyörä on kompakti ja helposti käsiteltävä, joten se soveltuu hyvin myös ostosten tekemiseen. Säädettävä kaksoisjousitus takaa sinulle vakaan ja mukavan ajokokemuksen. Easy Go pyörän ajamiseen ei vaadita ajokorttia eikä muitakaan ajotodistuksia. Se on kuitenkin aina vakuutettava.

 

Sopivuus:

Aikuisille, joiden energiataso vaihtelee, jotka haluavat pyöräillä tietäen, että he voivat milloin tahansa vaihtaa täydelliseen sähköavustukseen, kun eivät jaksa enää pokea.

 

Tekniset tiedot

Jalan sisämitta 72 – 95 cm
Rungon korkeus 28,5 cm
Pyörän paino +/- 60 kg
Pyörän pituus 166 cm
Pyörän leveys 71,5 cm

Klikkaa tätä nähdäksesi kaikki kuvat!

fotoablum2

fotoablum3

fotoablum4

fotoablum5

fotoablum6

fotoablum7

fotoablum8

fotoablum9

fotoablum18

Klikkaa tätä nähdäksesi kaikki kuvat!

Klikkaa tätä nähdäksesi kaikki kuvat!

Klikkaa tätä nähdäksesi kaikki kuvat!

Klikkaa tätä nähdäksesi kaikki kuvat!

Klikkaa tätä nähdäksesi kaikki kuvat!

Klikkaa tätä nähdäksesi kaikki kuvat!

Klikkaa tätä nähdäksesi kaikki kuvat!

Klikkaa tätä nähdäksesi kaikki kuvat!

 

koti