Haluatko olla meihin yhteydessä? Olemme valmiita auttamaan ja palvelemaan sinua!

 

Tavarapyörä Asiantuntija (Kultaiset Pojat Oy) on Van Raam Pyörien virallinen jakelija Suomessa. Kaikki Van Raam pyörät tehdään käsityönä huomioiden asiakkaan erityistarpeet. Saadaksesi lisää tietoa tai tarjouksen pyörästä, voit täyttää alla olevan lomakkeen. Vastaamme aina nopeasti ja tehokkaasti.

 

Van Raam kotisivuilta (www.vanraam.com) voit saada tuntumaa hinnoista (ilm. ALV ja ilm. toimituskuluja) ja tuotteista. Sivuilta voit myös löytää kokoonpano-ohjelman, sen avulla voit rakentaa tarpeitteisi mukaisen pyörän lisävarusteineen.

 

Palvelemme sinua ilolla!

Kontaktilomake...

Navigointi Yhteystiedot Osoite showroomille

 

 

 

Koti

Tietoa van Raam

Kolmipyörät

Pyörätuolipyörät

Tandemit

lisävarusteet

Sähköavustus ja akut

Ota Yhteyttä

Kultaiset Pojat Oy (Pyörä Asiantuntija)
Y-tunnus: FI 2481303-0
Mia Storm-Hendriks
Puh: 050-3442162
Sähköposti: asiakaspalvelu@pyora-asiantuntija.fi
Lasku osoite: Puolikuu 1 B 26, 02210 Espoo, Suomi
Showroom osoite: Sinimäentie 14, 02630 Espoo, Suomi (avoinna sopimuksen mukaan)
 
Realisation website: Hademax - Barendrecht

Tandemit

Van Raam tandemeilla nautit yhdessä ajamisesta. Van Raamilla on erityyppisiä tandempyöriä.Tandem jossa kaksi aikuista istuvat peräkkäin: Twinny. Tandem jossa lapsi ja aikuinen istuvat peräkkäin: Kivo. Twinny ja Kivo on saatavana myös kolmipyöräisenä versiona, jossa on kaksi takapyörää.

 

Lisäksi meillä on Fun2Go, jossa kaksi aikuista tai aikuinen ja lapsi voivat istua vierekkäin. Fun2go-pyörään on saatavana myös peräkärry, Funtrain, jonka kanssa neljä ihmistä voi pyöräillä yhdessä.

 

Matalan tai olemattoman astumakorkeuden sekä useiden lisävarusteiden ansiosta tandemeja käyttävät paljon ihmiset, jotka eivät enää kykene pyöräilemään itsenäisesti. Kevyesti kulkevia tandemeja voi säätää (valinnaisella) vapaarataskytkimellä siten, että poljette toisistanne riippumatta, samaa vauhtia tai että matkustaja ei polje lainkaan. Twinny tandem on saatavana myös irrotettavana, mikä helpottaa sen kuljettamista auton takana pyöränkuljetustelineessä.

 

Eri vaihtoehdot

Van Raam tandempyöriä on saatavana myös sähköavusteisina. Lukuisten lisävarusteiden avulla tandemista voi tehdä sopivan mihin tahansa käyttöön. Valmistamme jokaisen tandemin yksilöllisesti. Täten voit esimerkiksi valita tandemiisi etu- tai takaohjauksen.

 

 

1a. Twinny tandem    

Twinnyn selkään ja pois on helppo nousta matalan ja avoimen rungon ansiosta. Se on suunniteltu siten, että edessä ajavan satulan ja takana ajavan ohjaustangon väliin jää enemmän tilaa, joten ajajat eivät istu liian lähellä toisiaan. Voitte itse päättää, miten haluatte ajaa yhdessä. Voitte polkea toisistanne riippumatta käyttäen kaksoisvapaaratasta. Valinnaisella vapaarataskytkimellä voitte päättää, polkevatko molemmat ajajat omaa vauhtia vai samaa vauhtia tai matkustajan ei tarvitse polkea lainkaan.

 

Tästä pyörästä on monta vaihtoehtoa, muun muassa irrotettava versio. Voit jopa valita ohjaustangon asennettavaksi taakse. Koska jokainen pyörä valmistetaan yksilöllisesti, rungon korkeus voidaan säätää edessä ja takana toiveittesi mukaan. Sähkömoottorilla tämän tandemin ajamisesta voidaan tehdä paljon helpompaa ja mukavaa.

 

Sopivuus:

Kahdelle aikuiselle, joilla ei ole tasapaino-ongelmia ja jotka pitävät sekä liikkumista että sosiaalista kontaktia tärkeinä.

 

Tekniset tiedot

Jalan sisämitta 77 – 99 cm
Rungon korkeus 52 cm (säädettävissä)
Astumakorkeus 41 cm
Pyörän paino +/- 30 kg
Pyörän pituus 259 cm
Pyörän leveys 66 cm

 

Sivulta www.vanraam.com näet kaikki vaihtoehdot

 

 

 

 

koti

1b. TwinnyPlus kolmipyöräinen tandem

 

TwinnyPlus on Twinnyn  kolmipyöräinen versio. Siinä on kaksi takapyörää, mikä tekee pysäköidylle pyörälle nousemisen helpommaksi. TwinnyPlussalla on samat ominaisuudet ja lisävarusteet kuin Twinnyllä.

 

Tekniset tiedot

Jalan sisämitta 77 – 89 cm
Rungon korkeus 53 cm (säädettävissä)
Astumakorkeus 45 cm
Pyörän paino +/- 38 kg
Pyörän pituus 261 cm
Pyörän leveys 75 cm

 

Sivulta www.vanraam.com näet kaikki vaihtoehdot.

 

 

2a. Kivo lapsi-vanhempi tandem

Kivo on lapsi-vanhempi tandem, jossa aikuinen istuu takana ja lapsi edessä. Lapsi näkee hyvin ympärilleen. Takana istuva aikuinen voi koko ajan valvoa lasta. Kivo-pyörässä on matala runko, joten sitä on helppo käyttää. Normaalisti Kivossa on 8 vaihdetta ja vapaarataskytkin. Kivosta on myös versio, jossa on kaksi pyörää takana. Valinnainen sähkömoottori on mahdollista asentaa kaikkiin malleihin, mikä tekee tämän tandemin polkemisesta vieläkin helpompaa.

 

Sopivuus:

Lapsille, jotka eivät voi pyöräillä itsenäisesti ja haluavat osallistua matkaan hoitavan henkilön kanssa.

 

Tekniset tiedot

Jalan sisämitta Aikuinen 77 – 89 cm, Lapsi 50 – 70 cm (säädettävissä)
Rungon korkeus Aikuinen 53 cm, Lapsi 30 cm (säädettävissä)
Astumakorkeus Akuinen 43 cm, Lapsi 36 cm
Pyörän paino +/- 27 kg
Pyörän pituus 244 cm
Pyörän leveys 66 cm

 

Sivulta www.vanraam.com näet kaikki vaihtoehdot

 

2b. KivoPlus kolmipyöräinen tandem

KivoPlus on kolmipyöräinen versio Kivosta. Siinä on kaksi takapyörää, mikä tekee pysäköidylle pyörälle nousemisen vieläkin helpommaksi. KivoPlussassa on samat ominaisuudet ja lisävarusteet kuin Kivossa.

 

Tekniset tiedot

Jalan sisämitta Aikuinen 77 – 89 cm, Lapsi 50 – 70 cm (säädettävissä)
Rungon korkeus Aikuinen 53 cm, Lapsi 30 cm
Astumakorkeus Akuinen 43 cm, Lapsi 36 cm
Pyörän paino +/- 35 kg
Pyörän pituus 246 cm
Pyörän leveys 75 cm

 

 

3.  Fun2Go double rider Pyörä ja Funtrain

 

Fun2Go on kolmipyöräinen tandem, jossa käyttäjät istuvat vierekkäin. Yksi ihminen ohjaa, molemmat voivat polkea. Molemmat matkustajat näkevät hyvin eteenpäin ja voivat kommunikoida keskenään vierekkäisten istuinten ansiosta. Ajajilla on esteetön pääsy pyörän selkään, ja istuimet on helppo säätää vivulla halutulle etäisyydelle.

 

Fun2Go on uskomattoman helppo käsiteltävä, aivan takana olevien kahden pyörän ja yhden etupyörän ansiosta se voi pyöriä oman akselinsa ympäri. Valinnainen vapaarataskytkin voidaan kytkeä päälle tai pois päältä sen mukaan, polkeeko matkustaja myös.  Saatavana on sähköavustus, joka auttaa polkemaan kevyemmin kaikissa olosuhteissa.

 

Lisäksi voit täydentää Fun2Go-pyörää monilla muilla lisävarusteilla. Saatavana on myös peräkärry, Funtrain, jossa yhteensä kolme matkustajaa ja avustaja voivat matkustaa turvallisesti.

 

Sopivuus:

Monet laitokset, hoitokodit ja yksityishenkilöt käyttävät Fun2Go-pyörää ihmisille, jotka eivät enää pysty liikkumaan itsenäisesti.

 

Tekniset tiedot

Istuimen korkeus 61 cm
Astumakorkeus Ei ole
Pyörän paino 50 kg
Pyörän pituus 200 cm
Pyörän leveys          113cm

 

Sivultawww.vanraam.comnäet kaikki vaihtoehdot

fotoablum2

fotoablum3

fotoablum4

fotoablum6

fotoablum7

fotoablum8

fotoablum9

fotoablum12

fotoablum13

fotoablum14

fotoablum15

fotoablum16

fotoablum18

Klikkaa tätä nähdäksesi kaikki kuvat!

Klikkaa tätä nähdäksesi kaikki kuvat!

Klikkaa tätä nähdäksesi kaikki kuvat!

Klikkaa tätä nähdäksesi kaikki kuvat!

Klikkaa tätä nähdäksesi kaikki kuvat!

 

koti